Home

Bedrijf

Producten

Contact

 
 

Home - Producten

 
 

Houten, kurk en laminaat vloeren

 
 

U bent bij ons aan juiste adres als u op zoek bent naar een houten, kurk of laminaar vloer. Voor vloeren in elk gewenste houtsoort, afwerking en kleur kunt u bij ons terecht.

   
 

Houtsoorten


Er bestaan heel veel houtsoorten die voor vloeren worden gebruikt, zoals eiken, beuken, esdoorn, ahorn (mable), en kersen. De meest gangbare houtsoorten voor vloeren zijn de Europees en Amerikaans eiken. In onze showroom staan deze eiken vloeren maar ook een grote selectie van vloeren in andere houtsoorten opgesteld. Mocht uw gewenste vloer er niet tussen zitten, dan kunnen we die uiteraard wel voor u regelen.

   
 

Afwerkingen


Wanneer u een nieuwe vloer bij ons hebt uitgezocht, komen wij deze vloer zelf bij u leggen. De vloer wordt afgewerkt met plinten en wordt voorzien van een toplaag in de olie, lak of was. Op de manier zoals u het wenst.

   
 
 

 

 

Onderhoud toplaag


Ook voor het onderhouden van uw bestaande vloer kunt u goed bij ons terecht. Om uw vloer in goede staat te houden, heeft de toplaag van de vloer na verloop van tijd verzorging nodig. Door uw vloer op te schuren en de toplaag opnieuw te behandelen met olie, lak of was, zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet.

   
 

Vloerherstel na schade of uitbouw


Als uw vloer water- of brandschade oploopt, kunnen wij uw vloer weer geheel in goede staat herstellen. Ook bij een uitbouw kunnen we de bestaande, houten vloer laten doorlopen in de uitbouw.
In beide gevallen worden de nieuwe vloerdelen geïntegreerd met de bestaande vloerdelen door de vloer in zijn geheel te schuren en te voorzien van een zelfde afwerkingslaag op de toplaag.

   
 

Onderhoudsproducten


In onze showroom kunt u ook terecht voor olie, lak en was in alle soorten om uw vloer zelf te onderhouden.

   
 

Meer informatie?

   

Van Essen Parket

Gelderse Roos 8

Tel. 033 - 258 8755

www.vanessenparket.nl

© Copyright 2009
 

Gert van Essen

3925 SL Scherpenzeel

Mob. 0647 - 949 694

info@vanessenparket.nl

Van Essen Parket