Home

Bedrijf

Producten

Contact

 
 

Home - Bedrijf

 
 

Van Essen Parket: Specialist in houten vloeren

 
 

Van Essen Parket is al ruim vijf jaar een begrip in Scherpenzeel en omgeving. U kunt als bedrijf én als particulier bij ons terecht voor houten, kurk en laminaat vloeren.

   
 

Familiebedrijf

 

Van Essen Parket is al ruim vijf jaar een begrip in Scherpenzeel en omgeving. U kunt als bedrijf én als particulier bij ons terecht voor houten, kurk en laminaat vloeren.

     
Gert van Essen  

Oprichter Evert van Essen zit al 23 jaarin het vak. Zo’n 12 jaar geleden begon hij voorzichzelf, waarvan de laatste vijf jaar samenmet zijn zoon Gert onder de naam Van Essen Parket. Sinds 1 januari 2009 is Gert van Essen de nieuwe eigenaar van Van Essen Parket en volgt daarmee zijn vader Evert van Essen op.

Hiervoor heeft Gert ervaring opgedaan als meubelmaker bij een interieurbouwbedrijf. Met deze ervaring kan Gert u adviezen geven, wanneer u het lastig vindt om een vloer uit te kiezen die past bij de meubels.

     

Service

 

Klantgericht denken en handelen staat bij Van Essen Parket hoog in het vaandel. Door goed te luisteren naar de wensen van klanten, kunnen wij u een passend advies geven over houtsoort en kleur. Wij zijn pas tevreden als ú tevreden bent over uw nieuwe of herstelde vloer. Mochten er problemen zijn met een bestaande vloer, ook dan zorgen we ervoor dat de vloer snel weer in ere wordt hersteld.

     

Showroom

 

De showroom van Van Essen Parket is ondergebracht in het pand van Pater Zonweringen op de Scherpenzeelseweg 73 (gemeente Barneveld). In deze showroom vindt u een groot aantal voorbeelden van houten, kurk en laminaat vloeren.

De showroom is op afspraak (ook ’s avonds en op zaterdag) te bezichtigen. Mail of bel tel. 06 – 47 949 694 met Gert van Essen voor het maken van een afspraak.

 

Meer informatie?

  Gert van Essen in zijn showroom Van Essen Parket in Scherpenzeel
   

Van Essen Parket

Gelderse Roos 8

Tel. 033 - 258 8755

www.vanessenparket.nl

© Copyright 2009
 

Gert van Essen

3925 SL Scherpenzeel

Mob. 0647 - 949 694

info@vanessenparket.nl

Van Essen Parket